Echipele operative DISTRIBUTIE OLTENIA (fosta CEZ Distributie) se afla in teren pentru remedierea tuturor deficientelor aparute pe perioada codului galben, respectiv portocaliu

Conditiile meteo deosebite au afectat un numar de 36 de localitati din aria de operare Distrbutie Oltenia (fosta CEZ Distributie), manifestandu-se prin ruperea unor stalpi de sutinere ai retelei electrice, izolatoare si conductoare din reteaua de medie si joasa tensiune. Acest lucru a mobilizat un numar de peste 85 echipe care, incepand cu  instaurarea codului galben, respectiv portocaliu, se afla in teren pentru remedierea cat mai rapida a deficientelor aparute in alimentarea cu energie electrica.

Va prezentam starea retelelor afectate de conditii meteo nefavorabile semnalate prin cod galben de ninsori insemnate cantitativ si local viscolite, in judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea, respectiv portocaliu de viscol puternic in judetul Teleorman, in data de 06.01.2017, ora 08:00.

  • Arges: Negrasi, Teiu-Lesil, Badesti;
  • Dolj: Marsani, Cerat, Giurgita, Lipov, Calopar;
  • Gorj: nu sunt inregistrate localitati afectate de intreruperi in alimentarea cu energie electrica;
  • Olt: Slatina, Gostavatu, Babiciu, Scarisoara, Vadastra, Obarsia, Bucinisu, Vadastrita, Urzica, Ianca;
  • Teleorman: Branceni, Poroschia, Tiganesti, Zimnicea, Plosca, Mavrodin, Buzescu, Islaz, Moldoveni, Troianu, Catunu, Poieni, Tatarastii de Sus, Tatarastii de Jos, Schela, Draganesti Vlasca, Comoara;
  • Valcea: Pesceana – Gusoeni.

Precizam ca situatia prezentata mai sus se afla intr-o permanenta mobilitate ca urmare a evolutiei defavorabile a conditiilor meteo si a interventiei echipelor operative care continua sa lucreze la remedierea deranjamentelor semnalate.

Reprezentantii Distributie Oltenia sunt in contact permanent cu autoritatile publice locale si judetene pentru coordonarea interventiei in teren.

Semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate a Distributie Oltenia se poate face apeland INFO Tel, la numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

  • 0800 500 000 - numar de telefon gratuit in orice retea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala.