2019

Deschidem cel de-al treilea raport de sustenabilitate si va invitam sa ne fiti parteneri de dialog si de drum, sa ne cunoasteti si sa descoperiti rezultatele companiei Distributie Energie Oltenia, din 2019. 

Am reusit sa pastram nivelul inalt de calitate a serviciilor si a competentelor profesionale, am actionat mult mai aplicat in directia digitalizarii si formarii urmatoarelor generatii de profesionisti. Am ramas un puternic promotor al noilor tehnologii, iar efortul sustinut al operatorului de energie electrica de a se transforma intr-o companie SMART si de a-si optimiza activitatea in beneficiul consumatorilor de energie a fost recunoscut la nivel national. Baza ne-au fost obiectivele de dezvoltare durabila: asigurarea excelentei operationale (Smart Transformation), reducerea pierderilor de energie (CPT), imbunatatirea parametrilor de calitate (SAIDI, SAIFI), cresterea capacitatii angajatilor de a opera in reteaua electrica, cu profesionalism si in conditii de siguranta, cresterea competentelor angajatilor, initierea unor programe de instruire care sa raspunda filosofiei de consolidare a managementului local, protejarea biodiversitatii si imbunatatirea performantei de mediu. 

Va invitam sa cititi Raportul de Sustenabilitate al companiei Distributie Energie Oltenia si sa aflati care sunt sursele noastre inepuizabile de #energiepentrubine, care ne schimba viitorul intr-unul mai bun.